Flowmåler til måling af vandmængder

Hos Blue North ApS installerer og servicerer vi gerne din flowmåler, og vi kommer gerne i hele landet. En flowmåler benyttes blandt andet til klimatilpasning og måling af uvedkommende vand. Vi klarer det hele, således I blot skal koncentrere jer om de ønskede data.

​Indsamling af præcise data med en flowmåler

En flowmåler benyttes primært til at måle en vandmængde, som løber et bestemt sted. Der er med andre ord tale om indsamling af flowdata fra et målepunkt. Dermed modtager i præcise data om den præcise vandmængde på det pågældende sted.

Vi har mange års erfaring med flowmåling, og derfor kan vi levere en individuel aftale, som passer præcis til jer. Vi rådgiver om valg af det rette måleudstyr, ligesom vi gerne vejleder om af valg af det bedste system.​ ​I kan blandt andet vælge at have online-adgang, således I kan handle i forbindelse med de modtagne data.

Der er blandt andet mulighed for at vælge alarmfunktioner såsom med SMS og e-mail samt med direkte varsling ind i et SRO-system.

Data fra jeres flowmåler kan med andre ord eksporteres direkte til et SRO-system såsom DIMS eller IGSS, men de kan også eksporteres til for eksempel Excel.

Kontakt os for at høre mere om flowmåling

Du er meget velkommen til at få en drøftelse om de forskellige løsninger inden for flowmåling, og vi udarbejder gerne et uforpligtende tilbud på installation og service af en flowmåler. Du kan ringe på telefon 73 70 96 66 eller du kan sende en e-mail til info@bluenorth.dk.

Få en enkel og billig hjemmeside lavet af Dit Online Visitkort