Jeg forstår
Data Server

Hydraulisk flowmåling

Hydraulisk flowmåling foretages for at måle en vandmængde, som løber et bestemt sted. Det kan være i et åbent miljø som fx en å eller en fjord, eller det kan være et lukket miljø som vandrør eller kloakker.

For mange virksomheder er det vigtigt, at man flowmåler vandstrømme, så man ved hvor meget vand der løber - og hvornår. En flowmåler gør nemlig, at man kan undgå og forebygge eventuelle overløb og andre uhensigtsmæssige situationer. Behovet for at tage en beslutning på baggrund af en hydraulisk flowmåling - og/eller en vandkvalitets måling - kan pludselig opstå og af mange årsager:

  • Store mængder regn
  • Skybrud
  • Tørke
  • Manglende tryk i vandrør
  • Ødelagt/sprængt vandrør
  • Tilstoppede afløb
  • Tilstoppede kloakker

Vi flowmåler i hele Norden

Vi udfører hydraulisk flowmåling for virksomheder og offentlige instanser i hele landet samt i Norge og Sverige. Med en løbende hydraulisk flowmåling kan man overvåge mængden af vand samt finde årsagen til eventuelle problemer eller udfordringer.

Vores utrolig præcise flowmåler indstilles og tilpasses, så den giver klare og brugbare data. Vi installerer og servicerer løbende vores flowmåler og sørger for, at du får adgang til netop den viden og de data, som du har brug for.

Har du brug for mere viden om, hvordan vi gør og om vi kan hjælpe dig, så udfyld gerne kontaktformularen eller kontakt os på73 70 96 66eller info@bluenorth.dk. Så kontakter vi dig og forklarer, hvordan vi kan hjælpe med flowmåling.

Kontakt os
og hør mere
Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit telefonnummer eller email

Dine oplysninger videregives ikke til tredjepart.

Skræddersyede services

Vi har stor ekspertise og erfaring på området, hvorfor vi skræddersyr vores løsninger ved hver enkelt opgave. Vores store erfaring betyder også, at vi kan rådgive og vejlede om forskellige løsninger i forhold til flowmåler og datasystemer.

Vi har et tæt samarbejde med producenten af det tekniske måleudstyr, som vi benytter til hydraulisk flowmåling. Det betyder, at hver enkelt flowmåler indstilles med udgangspunkt i den givne opgave, og vi derfor kan lave en helt præcis måling. Du kan desuden få eksporteret vores data på flere forskellige måder - som en almindelig excel-fil eller direkte i SRO-systemer som DIMS eller IGS.

Vi kan hjælpe dig

Vores ekspertise sikrer dig brugbare og konkrete resultater og data, der gør dig i stand til at navigere og foretage velbegrundede beslutninger i fremtiden baseret på vandstrømme.

Kontakt os gerne, hvis du vil høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med vores målinger af flow og vandkvalitet. Udfyld kontaktformularen længere oppe eller kontakt os på73 70 96 66eller info@bluenorth.dk.

Læs eventuelt mere om vores vandkvalitetsmålinger her

Blue North er en ingeniørvirksomhed med speciale i vandmåling. Med hjælp fra unikt klimatilpasset måleudstyr beskæftiger vi os med måling af flow og vandkvalitet, overløb og uvedkommende vand i det danske vandmiljø.

Rådgivning, abonnementsordninger, optimering og kalibrering af udstyr

Vi er fuldt opgraderet til alle former for målings-, registrerings- og kalibreringsudstyr