Klimatilpasning og rådgivning inden for flowmåling

​Hos Blue North ApS har vi specialiseret os i klimatilpasning i hele landet. Klimatilpasning er højaktuelt i de fleste kommuner i Danmark. Vi tilbyder forskellige løsninger inden for flowmåling, ligesom vi rådgiver i processen med at vælge det bedste system til at overvåge vandmængder.

Individuelle aftaler i forbindelse med klimatilpasning

Vi har mange års erfaring med klimatilpasning, og derfor kan vi levere et klart billede fra start til slut. Vi laver gerne individuelle aftaler, som passer netop til jer. Vi råder og vejleder om valg af den korrekte måler i forbindelse med klimatilpasning. Måleren kan være enten mobil eller stationær. Samtidig vejleder vi i valg af det system, som skal bruges til overvågningen.

​I skal endvidere tage stilling til, hvorvidt der skal være online-adgang til diverse data fra afledning og nedbør. Online-adgang giver mulighed for at styre efter de modtagne data.

Alle data kan eksporteres til for eksempel Excel, men de kan også overføres automatisk til videre behandling i jeres egne SRO-systemer. Det kan blandt andet være DIMS eller IGSS. Desuden er der mulighed for forskellige alarmfunktioner såsom med SMS og e-mail samt med direkte varsling ind i SRO-systemet.

Kontakt os for at få en drøftelse om måleudstyr

Du er velkommen til at kontakte os for at drøfte forskellige løsningsmuligheder i forbindelse med klimatilpasning. Vi sender også gerne et uforpligtende tilbud. 

Du kan ringe til os på telefon 73 70 96 66 eller du kan sende en e-mail til os på info@bluenorth.dk.

Få en enkel og billig hjemmeside lavet af Dit Online Visitkort