Jeg forstår
Data Server

Om Blue North

Blue North er en seriøs og specialiseret ingeniørvirksomhed, der leverer løsninger til spildevandsbranchen. Vores serviceydelser indbefatter rådgivning, kampagner, abonnementsordninger og service på udstyr inden for måling og overvågning af det danske vandmiljø.

Blandt andet tilbyder vi installation og løbende service af udstyr til måling af flow, vandkvalitet, overløb og uvedkommende vand. Vi sætter en ære i at skræddersy vores løsninger, så de matcher den enkelte kunde. Siden 2014 har vi arbejdet dedikeret med vores fag, hvilket sikrer en stor viden, der giver en god forudsætning for kompetent rådgivning og vejledning af vores kunder.

Kontakt os
og hør mere
Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit telefonnummer eller email

Dine oplysninger videregives ikke til tredjepart.

Hvem er vi?

Bag Blue North står et mindre team af specialiserede og servicemindede medarbejdere og teknikere. Vi har desuden et tæt samarbejde med producenten af det måleudstyr, som bruges i det danske vandmiljø. Det gør, at vi kan tilbyde individuelt tilpassede og skræddersyede løsninger. Med andre ord sørger vi for, at vores kunder får de rigtige data på det tidspunkt, hvor de har brug for dem.

Vores mission er at tilbyde præcise og brugbare målinger samt relevant rådgivning og vejledning. Vi brænder for at hjælpe vores kunder, hvad enten der er tale om en løbende serviceaftale eller en akut problemløsning. Det gør vi ved at være 100 % opdaterede på nyhederne i vores fag - og derfor kan du være sikker på en højteknologisk og moderne løsning, når du vælger Blue North.

Hvordan kan vi hjælpe?

Vi står altid klar til at hjælpe virksomheder og offentlige instanser i spildevandsbranchen. Vi dækker hele landet, ligesom vi kommer i Sverige og Norge. Kombinationen af vores præcise måleudstyr og store erfaring samt brede viden sikrer, at vi effektivt kan afklare, hvad problemet er.

Hvis du står med en mistanke, et problem eller et ønske om mere effektive målinger, er du mere end velkommen til at kontakte os. Vi fortæller altid gerne mere om vores arbejde eller giver et tilbud på din konkrete opgave.

Blue North er en ingeniørvirksomhed med speciale i vandmåling. Med hjælp fra unikt klimatilpasset måleudstyr beskæftiger vi os med måling af flow og vandkvalitet, overløb og uvedkommende vand i det danske vandmiljø.

Rådgivning, abonnementsordninger, optimering og kalibrering af udstyr

Vi er fuldt opgraderet til alle former for målings-, registrerings- og kalibreringsudstyr