Jeg forstår
Data Server

Løbende overvågning

Der er mange fordele ved at overvåge, hvordan vandet bevæger sig i det danske vandmiljø. Vi er specialister på netop dette område, hvor vi ved hjælp af højteknologisk udstyr måler på blandt andet flow, overløb og vandkvalitet.

Løbende overvågning sikrer, at man straks får besked, hvis der skulle opstå problemer - fx ved stoppede riste eller rør samt overløb. Den løbende måling af flow og vandkvalitet sikrer, at det rigtige vand ender det rigtige sted på det rigtige tidspunkt. For hvis uvedkommende og forurenet vand finder vej ind i de forkerte rør eller til naturlige, offentlige vandområder, kan det få store konsekvenser.

Vi tilbyder løbende overvågning i det danske vandmiljø samt kompetent rådgivning og vejledning med afsæt i vores fagspecifikke viden. Kontakt os via vores kontaktformular eller på73 70 96 66eller på mail info@bluenorth.dk for at høre mere.

Kontakt os
og hør mere
Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit telefonnummer eller email

Dine oplysninger videregives ikke til tredjepart.

Effektiv overvågning med højteknologisk udstyr

Vores måleudstyr måler med største præcision. Kun når man har de mest præcise data, kan man nemlig tage de smarteste beslutninger ift. eventuelle tiltag, renoveringer og lignende.

Vi har grundet et tæt samarbejde med producenten af måleudstyret mulighed for at tilpasse udstyret, så det matcher din situation. Samtidig er måleudstyret 100 % opdateret med den nyeste teknologiske udvikling. Det sikrer, at du kan få direkte online adgang til dine data.

Vi kan bl.a. tilbyde alarmfunktioner på SMS eller mail eller give en direkte varsling i jeres SRO-system. På den måde får du en både effektiv, digital og funktionel måling og overvågning, som du kan stole på.

Vi står klar til at hjælpe

Vi har arbejdet med og specialiseret os inden for målinger i det danske vandmiljø siden 2014. Vi har en stor fagspecifik viden, som konstant er opdateret med nyeste tendenser i faget. Derfor kan vi tilbyde en service lidt ud over det sædvanlige.

Vi står gerne for både installation og løbende service af overvågningsudstyret. Vi tilbyder også gerne rådgivning og vejledning til, hvordan I kan omsætte de målte data til bedre og mere sikre resultater. Vi dækker hele landet og tilpasser vores ydelser til situationen.

Vil du vide mere om det eller drøfte en konkret aftale, er du altid mere end velkommen til at kontakte os. Vi ser frem til at høre fra dig.

Blue North er en ingeniørvirksomhed med speciale i vandmåling. Med hjælp fra unikt klimatilpasset måleudstyr beskæftiger vi os med måling af flow og vandkvalitet, overløb og uvedkommende vand i det danske vandmiljø.

Rådgivning, abonnementsordninger, optimering og kalibrering af udstyr

Vi er fuldt opgraderet til alle former for målings-, registrerings- og kalibreringsudstyr