Pumpestation måles for at sammenholde ydelse og forbrug

Hos Blue North ApS tilbyder vi at dokumentere ydeevne og strømforbrug på jeres pumpestation overalt i hele landet. Vi har stor erfaring med forskellige former for måling af vandflow og tryk samt strømforbrug. Derfor kan vi også hjælpe jer med at få et bedre overblik over jeres pumpestation.

Dokumentation af forskellige værdier på jeres pumpestation

​Vi tilbyder et unikt system, hvor vi dokumenterer pumpestationers ydeevne og strømforbrug. Det sker ved at måle en række forskellige værdier, som derpå kan sammenholdes.

​Vi kan blandt andet måle pumpeydelse ved flow og ved tryk. Desuden kan vi målet strømforbruget på jeres pumpestation. Dermed kan vi sammenholde ydelse og forbrug. Samtidig kan vi kontrollere hver enkelt pumpeydelse på pumpestationen.

Der er også muligt at måle, om kontraklapperne holder tæt. Det kan blandt andet ske i forbindelse med uvedkommende vand. Dermed får I et hurtigere overblik over, hvilke områder der bør være indsatsområder på jeres pumpestation. 

Kontakt os for at få et tilbud på et bedre overblik

Du må meget gerne kontakte os, hvis I ønsker flere oplysninger om, hvordan vi kan hjælpe jer med at få et større overblik over jeres pumpestation. Vi råder og vejleder gerne i forbindelse med et uforpligtende tilbud. Du kan kontakte os på telefon 73 70 96 66, eller du kan skrive til os på e-mail info@bluenorth.dk.

Få en enkel og billig hjemmeside lavet af Dit Online Visitkort