Uvedkommende vand registreres og måles

​Hos Blue North ApS tilbyder vi forskellige løsninger i forbindelse med uvedkommende vand i hele landet. Vi har stor ekspertise med alle former for måling af vandmængder herunder uvedkommende vand. Det kan være detektering af indsivning eller lokalisering af fejltilkoblinger.

Forskellige former for måling af uvedkommende vand

Vi tilbyder løsninger til alle, som beskæftiger sig med uvedkommende vand. Vi klarer det hele, og I skal blot forholde jer til de indkomne data.

​Formålet med måleudstyret kan blandt andet være detektering af indsivning af vand, og det kan være lokalisering af fejltilkoblinger. Desuden måles mængden af det uvedkommende vand.

Det er muligt at registrere en fejlkilde med en meters nøjagtighed, og opmålinger kan ske alle steder, såsom i opføringsbrønde ned til Ø315 millimeter.

Det er muligt at få et nemt overblik via vores server. Vi tilbyder alt fra dataleverance på enkelte målinger til et komplet projekt med afsluttende rapport, der udpeger, hvor problemerne er, og oplyser, hvilket omfang problemerne har. Alle kampagner involverer lokal registrering af nedbørsmængderne.

Vi har adskillige års erfaring med målesystemer, og vi laver gerne individuelle aftaler, som passer præcis til jeres ønsker og behov. Vi rådgiver om valg af det rette måleudstyr og af de bedste systemer.

Kontakt os for at høre mere om vanddetektering

Du er altid velkommen til at få flere oplysninger om måling, detektering og lokalisering af uvedkommende vand. Vi giver også gerne råd og vejledning i forbindelse med et uforpligtende tilbud. Du kan ringe på telefon 73 70 96 66, eller du kan skrive til os på e-mail info@bluenorth.dk.

Få en enkel og billig hjemmeside lavet af Dit Online Visitkort