Jeg forstår
Data Server

Hvordan kan vi hjælpe?

Ofte har virksomheder og offentlige instanser tilladelse til at udlede en vis mængde af bestemte kemikalier. Med en præcis måling af vandkvalitet kan vi slå fast om - og hjælpe til med at sikre at - retningslinjerne bliver overholdt. Måling af vandkvalitet og målingen af vandets flow går som regel hånd i hånd og kan være relevant i mange situationer. Både for at undgå og forebygge eventuelle overløb samt andre uhensigtsmæssige situationer, hvor det er vigtigt, at man ved, hvor meget vand der løber - og hvornår.

Gennem vores data på måling af vandkvalitet og vandets flow kan vi fx afklare, om et vist stof findes i for store eller koncentrerede mængder - og i hvilke perioder problemet er værst. Først når man kender til problemets årsag og omfang, kan man foretage de tiltag, der kræves for at få situationen under kontrol på den mest effektive vis.

Udfyld kontaktformularen eller kontakt os på73 70 96 66eller info@bluenorth.dk for at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe med flowmålinger og måling af vandkvalitet.

Måling af vandkvalitet - hvorfor?

Måling af vandkvalitet er vigtigt for at være helt sikker på, hvilken kvalitet vandet har og hvad det indeholder. Er der fx tale om overfladevand eller spildevand? Indeholder det kemikalier, olie, gummi eller andre stoffer i uønskede mængder? Måling af vandkvalitet kan både give vished og forhindre grimme overraskelser, hvis eksempelvis både mindre eller større mængder vand indgår i produktionen f.eks. hos fødevarevirksomheder eller bryggerier.

Spildevand, der løber ud i åer og søer, kan få store konsekvenser for både virksomheder - i form af bøder og negativ presseomtale - samt naturen, hvis denne forurenes. Derfor er det afgørende at analysere vandet, så man ved præcis, hvad det indeholder. Måling af vandkvalitet kan altså sikre, at der ikke udledes for store mængder kemikalier i spildvandet, således virksomheder og fabrikker ikke risikerer store bøder.

Med vores måleudstyr får du et helt tydeligt og præcist indtryk af vandets kvalitet, hvilket altså både sikre produktkvaliteten, forhindre store bøder og redde naturen fra forurening.

Kontakt os
og hør mere
Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit telefonnummer eller email

Dine oplysninger videregives ikke til tredjepart.

Vi tilpasser vores services

Et behov for måling af vandkvalitet og/eller flow kan opstå i mange forskellige situationer. Vores erfaring og ekspertise på området gør os i stand til at tilpasse vores ydelser til netop dig og din opgave.

Vi har et tæt samarbejde med producenten af det tekniske måleudstyr, som gør, at vi kan tilbyde skræddersyede og moderne løsninger. Vi kan for eksempel eksportere vores data på en række måder, fx direkte i SRO-systemer som DIMS eller IGS, men også i et almindeligt excel-system. Vores store viden gør os i stand til at rådgive og vejlede om de rigtige løsninger mht. valg af måleudstyr og systemer. Samtidig kan vi også tilbyde rådgivning ift. konkrete tiltag, der med udgangspunkt i de relevante data kan løse problemet på den mest effektive vis.

Kontakt os

Hvordan kan vi hjælpe dig med vores målinger af flow og vandkvalitet? Det fortæller vi dig meget gerne mere om, hvis du står med et behov for kompetent hjælp. Kombinationen af vores ekspertise og præcise måleudstyr sikrer dig brugbare og konkrete resultater.

Udfyld kontaktformularen eller kontakt os på73 70 96 66eller info@bluenorth.dk

Blue North er en ingeniørvirksomhed med speciale i vandmåling. Med hjælp fra unikt klimatilpasset måleudstyr beskæftiger vi os med måling af flow og vandkvalitet, overløb og uvedkommende vand i det danske vandmiljø.

Rådgivning, abonnementsordninger, optimering og kalibrering af udstyr

Vi er fuldt opgraderet til alle former for målings-, registrerings- og kalibreringsudstyr